Kolumne

Sastanak se devojkom odnosno dečkom u klubu ima svoje prednosti ali i mane. Ako ste odlučili da sa nekim prvi put izađete baš u klub obratite pažnju na sledeće detalje...

13

Ako ste muškarac i volite da uživate u zavodljivoj igri go go igračica, ne bi bilo loše da izaberete mesto gde ih nema. Većina žena će vaše poglede ka njima shvatiti kao vašu neozbiljnost.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Glasna muzika može biti veliki problem u komunikaciji. Ako ste već rešili da vaš prvi sastanak ne bude na nekom intimnijem mestu onda pripremite glasne žice ali se i naoružajte strpljenjem, obzirom na to da je teško voditi dijalog uz preglasnu muziku.

16722761_983698648434096_2158089803594571076_o

U klubovima se nalazi pregršt prelepih devojaka, ako želite da ispitate da li imate posla sa nekim ko voli da "švrlja", klub je odlično mesto na kom možete proveriti da li je osoba sa kojom ste izašli zainteresovana samo za vas. Isti slučaj je i sa muškarcima.

decko i devojka

Međ gomilom ljudi odmah možete proveriti da li vam prija osoba sa kojom ste se sastali. Osećaj nelagodnosti se lako može javiti, zato je klub mesto gde možete preispitati svoju odluku.

beogradnocu.com