Beograd, Najave, Najbolje kafane, vesti

Nadamo se da ste spremni za veliku proslavu jer ovog petka kafana Jedno Mesto slavi 1. rođendan! Očekuje vas odlična atmosfera i koktel dobrodošlice u 22:30h, a do 23:30h na svaku poručenu flašu žestine ili bokal rakije dobijate drugi gratis! Fantastični pevači koji će svojom muzikom upotpuniti vaš provod su Peca Petaković i Jelena Pavlović dok će vas sutradan, u subotu, zabavljati Vlada Krunić i Marijana Jukić. Za poklon ponesite najlepše želje i sjajno raspoloženje i spremite se za igranje do kasno u noć. Dođite da proslavimo zajedno prvi rođendan kako dolikuje. Vidimo se!

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com