Poznati, vesti

Lekari pevačici zabranili da peva

Pevačica Radmila Rada Manojlović napisala je pismo svojim fanovima na Facebook-u u kom navodi da se "ranije oglušila o savete lekara, koji su joj sada zabranili da peva".

Rada je na svoj profil objavila poruku, a njeni pratioci, pored toga što su bili tužni povodom ove informacije, poželeli su joj brz oporavak. Pevačica je takođe istakla i da nas, nakon što se oporavi, očekuje njen "najbolji album do sada".

"Dragi moji, imam jednu informaciju za vas za koju znam da vam se neće svideti, ne sviđa se ni meni nažalost, ali isto tako znam da ćete me razumeti i podržati, kad budete čuli o čemu se radi. Pre svega, vi znate da sam ja neko ko nikada nije otkazao ni jedan nastup, bez obzira koliko mi je zdravstveno bilo loše. Često sam se oglušavala o savete lekara, pa sam mnogo puta pevala pod velikim prehladama, pod temperaturama i kad sam se osećala jako loše i iscrpljeno... Čak sam pevala sa ukočenim leđima, u patikama, pod velikim bolovima, iako su mi doktorili to zabranili. Mnogo puta sam išla svesno protiv svog zdravlja, u želji da ne izneverim nikog od vas, koji me čekate svaki put u nekom drugom gradu, diskoteci...

Nažalost, sada sam zbog problema sa grlom koji imam već dva meseca, od koga nikako ne mogu da se oporavim jer konstantno radim (ali i zbog upozorenja doktora da mi je neophodan odmor od mesec dana, da bi se grlo odmorilo i vratilo u formu), primorana da otkažem sve nastupe u novembru. Samim tim, pomeriću i premijeru novog albuma, jer ne želim da to bude traljavo odrađeno i da se ne pojavljujem u emisijama i promovišem pesme kako treba. Vi ne zaslužujete tako nešto, već samo najbolje, i ja želim da vam to pružim. Unapred vam hvala na razumevanju i strpljenju, ovde je ipak zdravlje u pitanju, moram malo da mislim na sebe, nemojte mi to zameriti i znam da ćete me razumeti.

Ono što je sigurno, jeste da je ovo moj najbolji album, da ću se vratiti jača nego ikada i sigurna sam da ce vam se svideti sve što sam vam pripremila. Ujedno se zahvaljujem vlasnicima diskoteka na razumevanju i na tome sto su mi izašli u susret u ovoj situaciji, a uskoro ću objaviti nove datume pomerenih nastupa koje je trebalo da održim u novembru. Puno vas volim, ljubim i molim za još samo malo strpljenja, jer ja bez vas i vaše podrske i u ovakvim situacijama, sigurno ne bih mogla.

Voli vas vaša Rada. Evo i nekih sličica, da ipak vratimo osmeh na lice, da ne budu samo tužne vesti. Volim vas, vidimo se vrlo brzo" - objavila je pevačica na svom profilu uz postavljene fotografije.

RADA1526799_861799340518818_2695341046289376513_n

beogradnocu.com