Najave, Stari Blay, vesti

Ne propustite četvrtak, 18. jun u kafani Stari Blay , gde će vas čekati sjajan muzički repertoar za koji će biti zadužen fantastični Rade Kosmajac. Večeras je Veče prijatelja, tako da možete da računate na popust: flaša Smirnoff-a i Johnnie Walker Red-a, samo 4950 dinara umesto standardnih 6700 dinara. Ne propustite!

kafana Stari Blay

Fotografisano u Kafana Stari Blay

Provod ne staje ni za vikend, pa će vas tako u petak zabavljati  Ćemo, Jelena Gerbec i Tijana Stojić. To veče je rezervisano za Veče Džentlmena i Dama, a vaši domaćini biće Vlada Stanojević, Alen Hadrović i Boris Stamenković! U subotu, 20. juna, haos prave Boris Stjepanović, Ivana Milić i Milan Mitrović.

Kafana Stari Blay

Fotografisano u Kafana Stari Blay

Nema predaha ni u nedelju. U nedelju, 21. juna, nikad bolje Veče starih pesama, za koje će biti zaduženi Nemanja Staletović i Ivana Pavković.

U ponedeljak, 22. juna, u kafani Stari Blay, čeka vas neviđeni i nezaboravni spektakl - Koncertno veče Milice Todorović sa Petrom Mitićem i MC Yanko. Vidimo se!

kafana Stari Blay

Fotografisano u Kafana Stari Blay

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

kafana Stari Blay

Fotografisano u Kafana Stari Blay

 

beogradnocu.com