vesti

Radosni Tamburaši u Kafanici Radost.

U subotu euforija dobija novu dimenziju jer radost u Kafanici Radost uveličavaju niko drugi do Radosni Tamburaši. Sa njima je sve radost, sve ide tako lepo, tako glatko da će vam od ludog provoda stati pamet, nema stajanja, pesma za pesmom ide i svaka je bolja i boemskija od prethodne i svaka je ona koju najviše volite i uz koju se najlepše veselite jer u kafani Kafanica Radost za druge emocije i nema mesta.

kafana Kafanica Radost

Fotografisano u Kafana Kafanica Radost

Sutra u Kafanici Radost samo za vaše najbolje rasploženje pevaju i sviraju Boris Čolić i Cool Bend, vaš provod će biti više nego cool, najbolji i najžustriji, a to sve zahvaljujući vama i vašem naštimanom raspoloženju za koji će radosno u kafani Kafanica Radost pobrinuti vaši Boris Čolić & Cool Bend.

Na ovu žurku, obavezno morate doći, to je prosto vaša žurka, najbolja i nazabavnija i nema joj ravne u gradu jer kada se spoje Boris Čolić i Cool Bend zabavi nema kraja i to vam je već dobro poznato.

kafana Kafanica Radost

Fotografisano u Kafana Kafanica Radost

Vaše najbolje raspoloženje spakovano vas čeka u Kafanici Radost, treba samo da izvršite rezervacijui to na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda, a posebno se obradujemo kada vas vidimo u kafani Kafanica Radost, budite razlog naše sreće, vidimo  se u najboljem provodu.

kafana Kafanica Radost

Fotografisano u Kafana Kafanica Radost

Vaše najbolje raspoloženje spakovano vas čeka u kafani Kafanica Radost, treba samo da izvršite rezervaciju i to na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i  najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda, a posebno se obradujemo kada vas vidimo u kafani Kafanica Radost, budite razlog naše sreće, vidimo se u najboljem provodu.

 

beogradnocu.com