vesti

Radost vam je neophodna.

Pitate se zašto vam je Radost neophodna? Jer je svako najbitnija mušterija! Jer je svaka pesma baš vaša! Jer se upravo vama smeši najlepša devojka! Ovo su samo od nekih razloga zbog kojih je Radost najtraženija. Prosetite je i vi, i dodajte neki svoj na ovu listu koja može biti beskonačna.

kafana Kafanica Radost

Fotografisano u Kafana Kafanica Radost

Kafanica Radost pripremila je, za sve one koji joj redovno ukazuju poverenje, najbolji provod u gradu. Tokom čitave sezone ovde atmosfera ne prestaje da bude vruća, i Kafanica Radost nikako ne prestaje da bude najvoljenija. Proverite zašto!

kafana Kafanica Radost

Fotografisano u Kafana Kafanica Radost

Idealna prilika za to je četvrtak 6. mart, kada samo za vas nastupaju Sandra, Aleksandar i Đorđe Rakić, koji su prva asocijacija na spektakl! Sjajno se možete provesti i uz Borisa Čolića, koji nastupa u pratnji Cool Benda, i to u petak 7. marta, dok su na Dan žena, 8. marta, sa vama jedini Radosni Tamburaši! Priuštite sebi i svojoj dragoj osobi veče za pamćenje.

kafana Kafanica Radost

Fotografisano u Kafana Kafanica Radost

Kao i uvek beogradnocu.com brine o vašem izlasku i garantuje svakodnevni spektakl! Učinićemo sve da se provedete idealno. Na vrlo jednostavan način rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u fantastičnoj kafani Kafanica Radost, koja je imperativ meraklijskog provoda. Rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog jako velikog interesovanja za ovo popularno prestoničko mesto. Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke u gradu.

U iščekivanju ovih dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija, koja će vas nesumnjivo inspirisati da upravo kafana Kafanica Radost bude vaš slatki izbor. Najinteresantniji momenti beogradskog provoda udaljeni su samo jedan klik od vas! Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com