vesti

Rakijada i najveselije devojke samo u kafani Fenjer.

Svi vi putnici namernici, ili vi koji slučajno prolazite, memorišite adresu kafane Fenjer. Uvek budite tu kao centar dobrog provoda i kao deo pravog divljeg zapada koji se ovde odvija!

kafana Fenjer

Fotografisano u Kafana Fenjer

U četvrtak vas očekuje nezaboravno veče u ovoj, jednoj od vodećih kafana u našoj prestonici. Kafana Fenjer vas vraća nekoliko godina unazad, u vreme kad se istinski uživalo, kad se znalo šta je prava boemija i kafanski provod. Dok vas uslužuju braća Daltoni, a za šankom čeka šerif, pevaće vam sjajna Mirna Košanin i fantastični Miami Band. Očekuje vas spektakularno i veoma uzbudljivo veče prepuno iznenađenja! Ali to nije sve.

Samo u četvrtak , možete piti dunju, kajsiju, medovaču, malinu, šljivu, viljamovku za samo 100 dinara. Kafana Fenjernaravno, sprema i specijalne poklone za najveselije devojke na žurci. Ovakva iznenađenja još niste videli ni u jednoj drugoj kafani. Zato cure, dozvolite sebi da najzad pokažete kako se lepo provodite i prosto budete vesele i svoje, uživajući u fantastičnoj večeri pod svetlom “fenjera”.

kafana Fenjer

Fotografisano u Kafana Fenjer

Fenomenalni Miami Band impresioniraće vas svojim umećem sviranja i učiniti da se opet iznova vraćate u kafanu Fenjer. Ovaj bend koji je na sceni još od 2007. godine, odlično svira sve muzičke žanrove i svojim osobenim šarmom i iskustvom stvara fantastičnu atmosferu na svakoj žurci. U to se možete uveriti i ovog četvrtka samo u kafani Fenjer.

Petkom će goste u kafani Fenjer, koja je brzinom svetlosti postala sinonim za druženje i odličan provod, zabavljati sjajan orkestar bend “4 za Groš” koji će vam prirediti fenomenalnu atmosferu. Sutradan, u subotu, pripremite svoje glasne žice i potpetice, jer će vam svirati jedinstveni “Absolute Band”.

kafana Fenjer

Fotografisano u Kafana Fenjer

Kafana Fenjer će vas vratiti u vreme kada su se izvrsno piće, vrhunska usluga, i pravi merak podrazumevali. Ukoliko ste željni dobre pesme, prijatnog osoblja, pristupačnih cena i mesta gde možete igrati baš onako kako se osećate, bilo da proslavljate devojačke ili momačke večeri, ili ste željni vrhunskog provoda, onda je kafana Fenjer pravi izbor za vas!

Ne propustite provod u kafani Fenjer, već rezervišite svoje mesto na vreme. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ne zaboravite da pogledate i našu galeriju jer upravo ona krije dokaze najboljeg provoda u Beogradu. Fotografi portal beogradnocu.com rado se provode u kafani Fenjer, a vi proverite zašto! Pratite nas i prvi ćete saznati sve bitne informacije vezane za noćni život Beograda.

 

beogradnocu.com