Lepeza u Perperu, vesti

Rashladite se Lepezom.

Još jedan utorak koji se ljulja kao ljiljan, reći ćemo - nema spavanja dok nisi pijan! Nema ničega dok se ne rashladi Lepezom.

Posetite kafanu Lepeza u Perperu, jer vas očekuje sjajan i nezaboravan provod uz povoljne cene i repertoar najbolje zabave. Za vaše vrhunsko zadovoljstvo i nezaboravne kafanske momente kafana Lepeza u Perperu tek otvara svoja vrata.

kafana Lepeza u Perperu

Fotografisano u Kafana Lepeza u Perperu

Gosti kafane Lepeza u Perperu mogu da očekuju samo vrhunske izvođače i poznavaoce prave pesme koja je garant dobre zabave i besprekornog veselja. O raspoloženju gostiju će se posebno starati i vlasnica kafane, jedan od naših najlepših vokala, Zorica Marković koja će u kafani Lepeza u Perperu svoje vrhunske glasovne mogućnosti i osećaj za samo najbolju zabavu rado i često podeliti sa svim dragim gostima.

Ovog utorka, odnosno večeras, pripremite glasne žice i zapevajte u glas sa fenomenalnom Mirjanom Mirković. Sutradan, u sredu 19. februara na repertoaru vas očekuje izuzetna Jelena Grebec koja je ove sezone jedna od najtraženijih pevačica. Četvrtkom se zabavite uz zgodnu majku i profesionalnu pevačicu Minu Kostić, dok vas u petak zabavljaju Bota i Dijamanti.

kafana Lepeza u Perperu

Fotografisano u Kafana Lepeza u Perperu

Početak vikenda i subota 22. februar je dan za Igora X i trbušne plesačice. Igor Kostić, pevač poznatiji kao Igor X ima ćerku Anastasiju sa Minom Kostić, sa kojom je živeo u vanbračnoj zajednici. Duetska pesma sa Minom “Grudi od betona”, je doživela veliki uspeh, a 2010. godine je izdao pesmu “Ti nisi ta”… Dođite u Lepezu da vidite šta vas čeka, a svakog ponedeljka je kafansko veče.

kafana Lepeza u Perperu

Fotografisano u Kafana Lepeza u Perperu

Kafana Lepeza u Perperu svih šest dana u nedelji nudi vam sjajan muzički program i pravu boemsku atmosferu. Više nego pristupačne cene pića i raspoloženi i nasmejani ljudi privući će vas da se iznova vraćate u Lepezu. Svratite na dobru pesmu i podelite svoje raspoloženje sa uvek veselim i dobrim gostima ove kafane.

Ne zaboravite da svoje mesto rezervišete unapred kako ipak ne biste rizikovali da ostanete bez mesta. Ovde To učinite besplatno, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com