Barovi, Beograd, Najave, vesti

Klub 17, smešten u šumi starih četinara, pruža fantastičan osećaj mira i udobnosti. Veliki otvoreni bazen sa dva đakuzija, tri otvorene terase i još mnogo toga što ovaj kompleks nudi, učiniće vaš boravak na ovom mestu nezaboravnim.

klub17

Fotografisano u Klubu 17

Idelan način da se rashladite u vrelim letnjim danima je da posetite ovaj raj na zemlji! Takođe možete da uživate u  odličnoj klopi, koktelima i sjajnoj muzici. Provedite leto na pravi način i zaboravite na gradsku vrućinu! Dnevna karta košta 500 dinara, za decu 250 dinara, dok je za decu do 3 godine -  BESPLATNO. Noćno kupanje koje počinje od 19:00h košta 200 dinara! Ulaz na noćno kupanje je 21+ radi vaše sigurnosti. Nemojte oklevati, upustite se u najbolju avanturu koju vam prestonica nudi. Sigurno se nećete pokajati.

klub17koktel

Fotografisano u Klubu 17

Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Redovno nas pratite i uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

devojkaklub17

 Fotografisano u Klubu 17

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com