vesti

 

Razotkrijte tajne Jadrana na zemunskoj obali Dunava.

Restoran Stara Sent Andrea, za sve svoje verne goste uvek ima neko lepo iznenađenje. Tako u susret Sajmu turizma sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore organizuje jednu prelepu gastronomsku manifestaciju pod nazivom Tajne južnog Jadrana.

restoran Stara Sent Andrea

 Fotografisano u Restoran Stara Sent Andrea

Specijalni meni sačinjen od odabranih specijaliteta pripremljenih od divlje morske ribe i plodova mora biće prezentovani u restoranu Stara Sent Andrea i to u periodu od 21. februara do 23. marta. Ovi specijaliteti napravljeni od sirovine koja će svakodnevno stizati baš iz jadranskih ribarskih mreža biće samo za vas i vaše beskrajno uživanje upriličeni po receptima koji čuvaju duh tradicije, a uz znanje vrhunskih kuvara koji su specijalizovani za pripremu morske ribe i plodova mora.

Restoran Stara Sent Andrea je idealan trenutak da se prepustiti uživanju i da uz ove divne specijalitete osetite dašak jadranka na Zemunskom keju. Ako ribare bude poslužila sreća gosti predivnog restorana Stara Sent Andrea uz mediterankse zvuke moći će da uživaju u najcenjenijim vrstama jadranske ribe, među kojima su San Pier, zubatac, brancin, orada, pagar, kernj, škarpin... Gosti restorana Stara Sent Andrea, koji su naviknuti samo na najbolje, na besprekoran kvalitet, vrhunsku uslugu, moći će da uživaju i u škampima, gamborima, hobotnici i morskim školjkama.

restoran Stara Sent Andrea

Fotografisano u Restoran Stara Sent Andrea

Ovaj vrhunski gastronomski ugođaj svakako će upotpuniti najpoznatija vina sa područja Srbije i Crne Gore, a u bašti restorana svaki dan će se pripremati čorba od morske ribe u kotliću i to po receptu starih ribarskih majstora. Restoran Stara Sent Andrea je iskustvo kojem se naprosto morate prepustiti, ova prilika da uživate u morskim specijalitetima je zaista jedinstvena i svakako posebna.

Ovo je idealna prilika da u restoran Stara Sent Andrea svratite sa starim prijateljima i uz zvuke divne muzike koja nosi miris mora evocirate neke lepe, a po malo zapostavljene uspomene. Restoran Stara Sent Andrea je idealan za sve generacije, za one koji su sa kvaliteom i tradicijom ovog predivnog zdanja u Zemunu već upoznati, kao i za one koji čari života pored reke tek treba da otkriju, a boravak u restoranu Stara Sent Andrea je prava prilika za to.

restoran Stara Sent Andrea

Fotografisano u Restoran Stara Sent Andrea

Restoran Stara Sent Andera će vam doneti Jadran na dlanu, to je iskustvo koje je dragoceno i neponovljivo, ne propustite priliku da budete u najboljem društvu. Besplatnu rezervaciju možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda. Jadran se i nama mili, posebno kada se njegove tajne pretaču na tanjir u restoranu Stara Sent Andrea, vidimo se na zemunskoj obali Dunava.

 

beogradnocu.com