Beograd, Najave, Underground, vesti

Reč VANDALIZAM dobija potpuno novo značenje: to više ne znači nasilje, ne znači destrukcija..od sada znači ljubav, od sada znači provod i to proovod bruka.. JER..ako je neko uspeo da prevari suštinu i smisao ove imenice, od vremena pre nove ere pa sve do sada..onda bi to bila žurka četvrtkom u klubu UNDERGROUND! 

Fotografisano u klub Underground

Vandalism nastavlja sa EDM revolucijom u još jačem ritmu uz poruku vama - "Let's VANDALISM together"! Ulaz je besplatan, rezervacije obavezne. Šta je Belgrade Vandalism? Belgrade Vandalism je party brand sa idejom da priušti kvalitetan provod svim ljubiteljima EDM – a kroz promociju domaćih DJ – eva i producenata koji su ostvarili zapažene rezultate u svojoj karijeri. Zašto EDM? Kao akronim od Electronic Dance Music, EDM objedinjuje različite žanrove elektronske muzike kao što su House, Progressive, Electro, Dubstep , Trap itd. Neki od najvećih svetskih muzičkih festivala kao Tomorrowland, Ultra Music Festival, Sensation, Electric Daisy Carnival i mnogi drugi su bazirani iskljucivo na EDM-u. Svakako nešto što beogradskom noćnom životu nedostaje! LINE UP Divolly & Markward (Headliners) Marko Zivanovic i Vladimir Pavlovic su mladi producentski DJ duo iz Beograda. Iza sebe imaju pet izdanja, Ye Mele, Exodus, Bangalore.

12240282_722310504572913_2915224971243288711_o (1)

Fotografisano u klub Underground

Za manje od godinu i po dana produkcije dobili su podrsku od svetskih DJeva kao sto su Fedde Le Grand, Dannic, Promise Land, Sick Individuals its. Kid Vibes (Outro) DJ i producent iz Beograda, pobednik brojnih takmičenja u DJ-ingu i muzičkoj produkciji. Prvi muzičar sa naših prostora koji je imao priliku da radi sa najvećim svetskim zvezdama kao što je Pitbull. Njegove pesme se nalaze u vrhu svetskih top lista a neke od njih su izdate na kompilacijama sa imenima kao što su Robin Schulz, EDX, Roger Sanchez, Stereo Palma i drugi. Njegovu DJ karijeru obeležili su nastupi na Exit festivalu, pobeda na DJ takmičenju na NEF festivalu, kao i nastupi u nekim od najvećih klubova širom Evrope. Vandal Steve (Warm Up) DJ koji je nastupao na prvoj EDM žurci u Beogradu ikada. Prepoznatljiv po svojim mashupovima i editima. Do sada je nastupao u 5 evropskih zemalja sa imenima kao sto su Sick Individuals, Beltek, Rio Dela Duna, Gram.

Fotografisano u klub Underground

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Fotografisano u klub Underground

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com