Beograd, Klubovi, Najave, Red Shoes Cafe, vesti

Klub Red Shoes važi za jedan od najpopularnijih klubova sa živom svirkom u Beogradu. Za ovaj vikend zakazano je otvaranje zimske sezone, tokom koje Vas očekuju brojna iznenađenja i najbolji domaći vokali! U petak će nastupati naš poznati pevač Darko Lazić, dok je subota rezervisana za atraktivnu Miu Borisavljević! Ovo dvoje vrhunskih klupskih pevača obećavaju lud provod ovog vikenda, jer su na njihovim nastupima uvek svi na nogama! Red Shoes je pripremio još jedno iznenađenje, a u pitanju je Amadeus bend koji će nastupati 25. novembra! Dobro se pripremite za predstojeću zimsku sezonu, biće paklena!

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com