Poznati, vesti

Relja Popović zapalio klub Hill.

Fotografi portala beogradnocu.com ne propuštaju najbolja dešavanja u prestonici. Tako vam prenosimo i delić sinoćne atmosfere iz kluba Hill.

Hill

Fotografisano u Klub Hill

Kao što možete videti, u ovom klubu je vladalo izuzetno raspoloženje, prelepe devojke, nasmejano osoblje i naravno, poznati gosti. Naime, među gostima kluba Hill sinoć je bio i Relja Popović iz sve traženije grupe “Elitni Odredi”. Gde god da se pojavi, Relja pleni svojim šarmom, pa je tako bilo i na ovoj fenomenalnoj žurci. Frontmen najpopularnijeg hip - hop sastava je uživao i nije skrivao oduševljenje dobrim provodom.

Hill

Fotografisano u klub Hill

Mladi momci iz grupe „Elitni odredi” Relja Popović i Vladimir Matović za veoma kratko vreme napravili su neverovatan uspeh na muzičkoj sceni Srbije. Snimili su duetske pesme sa tri poznate muzičke zvezde, a najviše se izdvojila ona urađena s Dadom Polumentom “Ljubavi moja”.

Hill

Fotografisano u Klub Hill

Besplatno izvršite rezervaciju putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com