Kapetanov Bunar, vesti

Reprizirajte Novu godinu u Kapetanovom Bunaru.

Ulaz za ovu fenomenalnu reprizu Nove godine je nula dinara, a piće je standardno po niskim cenama. Tako da možete da se provedete neopisivo dobro. Ukoliko niste zadovoljni dočekom Srpske Nove godine, ili ako ste veče proveli mrzovoljni u pidžami, nadoknadite to večeras, na novogodišnjoj reprizi u kafani Kapetanov Bunar.

kafana Kapetanov Bunar

Fotografisano u Kafana Kapetanov Bunar

Sjajan ambijent kafane Kapetanov Bunar samo za reprizu upotpuniće vaše fenomenalno raspoloženje koje će Dejana Erić i Bravo Bend podići do maksimuma.

Žurka i provod u kafani Kapetanov Bunar uz ovaj nezamenljivi duo brzo prođe, ali je uvek zagarantovano dobar. Dejana je učesnica takmičenja “Zvezde Granda” a ove godine sprema i svoj album prvenac. Očekujte dobru atmosferu i nove - stare hitove pop folk muzike.

kafana Kapetanov Bunar

Fotografisano u Kafana Kapetanov Bunar

Ona i Bravo Bend će vas vinuti u najbolji provod svih vremena i dati vam sjajan šlagvort za štimanje vašeg raspoloženja. Obećavamo da nećete prestati da igrate da se veselite i da slavite, jer to može samo najbolja boemska kafana u Kapetan Mišinoj- Kapetanov Bunar.

kafana Kapetanov Bunar

Fotografisano u Kafana Kapetanov Bunar

Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervacije za reprizu Srpske Nove godine i za svaki najluđi i najbolji provod u kafani Kapetanov Bunar, a ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati gde se najbolje provodi u Beogradu. Naša galerija fotografija je dokaz tome, zato dođite da doživimo najbolje provode zajedno.

 

beogradnocu.com