Najave, vesti

Restoran Da Vittorio: Ponuda kuće, požurite dok je vruće. U fantastičnom ambijentu restorana Da Vittorio, svi su dobrodošli i svi se ovde osećaju kao kod kuće. Spolja će vam se učiniti da ste možda na Alpima, a enterijer odiše ukusom i luksuzom. Ako ste u romantičnom raspoloženju, onda je sto pored kamina rezervisan za vas.

Nacionalna i internacionalna kuhinja restorana Da Vittorio nadaleko su čuvene. A ovog petka, kao i svakog u 14 časova najmekša teletina ispod sača, koja se lepi za prste. Vruća teletina sa prilogom od pekarskog krompira, ili nekog drugog po vašoj želji, topiće se pod nepcem i pravi je raj za gastronome. Ovako ukusnu teletinu zalijte čašom kvalitetnog vina, a predveče neka vaše raspoloženje poboljša starogradska pesma. Svakog petka u 14 h otkrijte šta je pravi afrodizijak u prelepom restoranu Da Vittorio.

Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili OnlineRezervacije su besplatne, ali obavezne zbog ogromnog interesovanja.

 

beogradnocu.com