Beograd, Najave, Nova godina, vesti

Restoran Fors prostire se na tri nivoa i sa kapacitetom od oko 400 ljudi predstavlja idealno mesto za proslavu kao što je doček Nove godine. Odličan u organizaciji velikih događaja, Fors je i ove godine pripremio fantastičan doček koji će nadmašiti sva Vaša očekivanja. Naime, 31.decembra očekujte najluđu atmosferu za koju će se pobrinuti neverovatni Saša Katančić i učiniti Vam veče spektakularnim! Cena karte kreće se od 35 eur do 50 eur i obuhvata neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri, kao i svečanu novogodišnju večeru. Doček iz snova Vam je veoma blizu, rezervišite Vaše mesto na vreme!

Detaljnu ponudu za doček Nove godine 2017 u restoranu Fors možete pogledati OVDE.

Sve ponude za doček Nove godine 2017 možete pogledati OVDE.

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com