Restoran

Restoran "Plavi anđeo" novo je mesto koje garantuje uživanje u vrhunskim specijalitetima, ali i sjajnom ambijentu. Brojne poznate ličnosti već znaju da će često svraćati na ukusan obrok, a možda će neke koje smo uslikali na otvaranju ovog mesta, i zapevati neke od svojih hitova.

plavi andjeo

Fotografisano u restoranu Plavi anđeo

Pevačica Ela i Katarina Živković "nisu krile dobro raspoloženje", kako vole da istaknu mediji, verujemo da su uživale u specijalnom plavom koktelu koji je bio priređen kao dobrodošlica dragim gostima.

plavi anđeo

Fotogafisano u restoranu Plavi anđeo

I Mina Kostić nije odolela ukusnom napitku, kao ni dobrom društvu, pa se isćaskala s Ruletom koji je stari saborac Džeja Ramadanovskog na sceni. Sa kolegom iz folk voda, Slobom Đurkovićem je pričala o rijaliti programima, ali, kako nam je rekla, nema nameru više ikad da učestvuje u takvim emisijama, jer je suviše uložila u svoju karijeru. O bivšem partneru Igoru X-u koji je u "Parovima" izbegava da priča, samo nam je rekla, da ne dozvoljava njihovoj šestogodišnjoj ćerki da to gleda...

djurković

Fotografisano u restoranu Plavi anđeo

Pevač i producent Danijel Đurić bio je jedna od glavnih zvanica na svečanom otvaranju restorana, a ovaj izlazak mu je dobro došao kao predah od mnogih obaveza koje ima na TV Hepi i u osmišljavanju rijalitija "Parovi".

parovi

Fotografisano u restoranu Plavi anđeo

Poznati srpski kreator Bata Spasojević iznenadio je drastičnom promenom imidža, mnogi ga nisu prepoznali s bradom...

parovi

Fotografisano u restoranu Plavi anđeo

Ni Mis Svetlana nije odolela noćnom izlasku, kao ni pomalo zaboravljeni pevač Miroljub Brzaković Brzi. Zanimljivo, ali skoro svi najbrojani selebritiji, učestvovali su u rijaliti programu "Farma"....

plavi anđeo

Fotografisano u restoranu Plavi anđeo

Brzi nije skidao svoj čuveni kačket, po koje je prepoznatljiv....

plavi anđeo

Restoran Plavi Anđeo
Rezervacije na 063 33 33 44
http://www.beogradnocu.com/
Experience the best nightlife in Belgrade