Beograd, Najave, Nova godina, vesti

Restoran Zlatnik Hall pripremio je veličanstveni doček Nove godine, koji će nadmašiti sva Vaša očekivanja! U prelepom ambijentu zabavljaće Vas Zlatnik bend, koji će učiniti sve kako bi Vam ovaj doček dugo ostao u sećanju!

Cena po osobi je 35 eur i uključuju elegantno mesto za sedenje. U cenu ulazi neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri, kao i svečana novogodišnja večera. Ukoliko želite pravu eleganciju u novogodišnjoj noći, dok u ponoć imate najlepši pogled na grad i vatromet, Vaš izbor će definitivno biti restoran Zlatnik Hall!

Detaljnu ponudu za doček Nove godine 2017 u restoranu Zlatnik Hall možete pogledati OVDE.

Sve ponude za doček Nove godine 2017 možete pogledati OVDE.

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com