• Dr. Ivana Ribara 120a
    Beograd, Novi Beograd
  • 09:00h - 03:00h
  • Starogradska
  • 130 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Restoran Staro Ognjište kao svoje najveće kvalitete izdvaja toplu i prijatnu atmosferu, gostoljubivost, i naravno na prvom mestu - tradicionalne i mediteranske specijalitete koji će oduševiti sve gurmane.

Restoran Staro Ognjište može biti vaš izbor i za privatne proslave - rođenja, godišnjce, rođendane i druge svečane prilike. Domaćinska atmosfera koju Staro Ognjište pruža ulepšaće vaše važne datume, i oplemeniti svakodnevicu.

Restoran Staro Ognjište rezervacije - brzo do najukusnijih specijaliteta

Restoran Staro Ognjište je izuzetno posećen, pa su rezervacije obavezne kako biste bili sigurni da vas čeka mesto u prijatnom ambijentu restorana. Ukoliko želite da posetite Restoran Staro Ognjište Beograd noću je tu za vaše rezervacije - mesto u restoranu možete ostaviti veoma brzo i jednostavno.

Za jedinstveni ambijent koji nudi restoran Staro Ognjište rezervacije su moguće uz svega nekoliko klikova. Svoje mesto možete rezervisati uz samo jedan poziv ili poruku, a za vas smo omogućili i online rezervacije. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra na brojeve 063 33 33 44 ili 063 34 34 33, kao i popunjavanjem online rezervacije na našem sajtu.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Staro Ognjište meni - evo koji specijaliteti vas očekuju

Kada je u pitanju hrana koja se služi u restoranu Staro Ognjište meni se zasniva na specijalitetima tradicionalne i mediteranske kuhinje. Jela se pripremaju od potpuno svežih proizvoda koji se nabavljaju tog dana.

Dobro je poznato da je Staro Ognjište restoran idealan za dobar početak dana i ukusan doručak - možete poručiti srpsku gibanicu, zlatiborske palačinke ili užičku kmplet lepinju, kao i razne vrste omleta. Ručak možete započeti izborom hladnih i toplih predjela ili domaćim čorbama, a glavni meni je priča za sebe.

Kao najveći specijaliteti koje nudi restoran Staro Ognjište izdvajaju se rolovano pečenje i knežev oval. Poslastice i vrhunski aperitivi su tu da upotpune doživljaj koji pruža restoran Ognjište. Iz velikog asortimana pića preporučujemo domaće rakije i vina sa raznih podneblja.

Staro Ognjište - opis mesta koje okuplja najveće gurmane

Simbol kuće - ognjište, od davnina je u srpskom narodu mesto okupljanja i srce porodice. Upravo je ovaj restoran mesto na kome se slave važni povodi i okupljaju prijatelji, poslovni partneri, kao i članovi porodice. Užitku koji pruža restoran Ognjište, pored odlične hrane, doprinose i ambijent restorana, kao i muzika.

Enterijer restorana Staro Ognjište - domaćinski ambijent

U restoranu Staro Ognjište sve nekako odgovara opisu - domaćinsko. Tu se svaki gost pozdravlja osmehom. Neko od domaćina je uvek tu da sačeka, sasluša, posavetuje, isprati... Govoreći iz iskustva savetujemo vam da se oko izbora od specijaliteta kuće posavetujete sa domaćinom ili konobarom. I kuća u kojoj je restoran Staro Ognjište zidana je domaćinski.

Posebna pažnja poklonjena je osmišljavanju enterijera sa ciljem da se oživi tradicija i stvori rustični ambijent i "topla" atmosfera. Pod, stolovi i dekorativni predmeti napravljeni su od Abonosa (hrasta lužnjaka) i jedinstveni su.

Abonos je drvo hrasta lužnjaka, fosilnog porekla, starosti od 2200 do 7800 godina izvađen iz reke Save, sa sertifikatima izdatim od Instituta Ruđer Bošković i inostranih instituta koji potvrđuju autentičnu starost drveta.

Ovo drvo karakteristično je po svojoj boji jer pod uticajem minerala u vodi menja boju od svetlosmeđe do bakarnosmeđe i crne. Potpuno crno drvo staro je 7 do 8 hiljada godina. Osim same boje, drvo menja i svoju tvrdoću, tako da je 40% tvrđe nego pre preobražaja.

Zbog samog načina obrade drveta ne mogu se napraviti dva ista komada nameštaja... tako da svaki sto, svaki predmet u restoranu Staro Ognjište priča svoju priču.

Kafana Staro Ognjište - muzika je zadužena za atmosferu

Bez muzike nema nijednog veselja. Uz nju slavimo, radujemo se, živimo. Svako veče od 21h do pola 3h posle ponoći sviraju za vas tamburaši "Staro Ognjište". Zbog muzičkog ugođaja ovaj restoran može nositi i naziv - kafana Staro Ognjište.

Staro Ognjište Novi Beograd - lokacija restorana

Ovaj etno restoran je smešten na Novom Beogradu, i jedan je od najautentičnijih takve vrste u prestonici. Restoran Staro Ognjište naazi se na adresi Dr. Ivana Ribara 120a, a svoja vrata otvara svim ljubiteljima dobre hrane.

Staro Ognjište Novi Beograd - parking

Pored jedinstvenog enterijera očekuje vas prijatno osoblje i obezbeđen parking. Svoj auto možete ostaviti na parkingu restorana, i bez brige uživati u tradicionalnim srpskim jelima koja za vas pripremaju iskusni kuvari, i koja će vas osvojiti na prvi zalogaj.

Restran Staro Ognjište - radno vreme

Onima koji redovno posećuju ovo mesto je dobro poznato da je Staro Ognjište restoran koji radi do sitnih sati. Svoja vrata otvara već u 9h ujutru, a radi do 03h iza ponoći. Od 21h možete uživati u živoj svirci.

Kapacitet restorana Staro Ognjište je 130 mesta sa baštom koja može da primi do 80 ljudi. Pored ugođaja koji pruža restoran Staro Ognjište je idealan za sve vrste proslava, koje će vam naše osoblje još više upriličiti i učiniti prijatnijim.

Ukoliko želite da rezervišete sto u restoranu Staro Ognjište Beograd noću je tu za vas!Ovde se svaki gost oseća kao da je na svom ognjištu.To je zaista prijatan osećaj. Dobrodošli!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Restoran Staro Ognjište
Average rating:  
 1 reviews
 by Svetlana Andric

Sve je jako ukusno


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Restoran Staro Ognjište