Fensi Kafana, vesti

Retki pronalaze retke.

Kafana Fensi Kafana neodoljivi je razlog da zalogaji vaših prestoničkih provoda budu samo oni najukusniji i najdraži. Fensi Kafana oduševljava iz večeri u veče i razbuktava sve vaše uzavrele emocije i boji najlepšim mogućim bojama. Dragi Domić, Sanela i Fensi bend oduševiće sve drage gosti koji su krenuli u potragu za idealnim provodom i ni malo slučajno zastali baš u kafani Fensi Kafana i to baš u četvrtak kada Dragi Domić, Sanela i Fensi bend žare i pale, a okolo sve vrca.

kafana Fensi Kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Katarina Živković i Fensi Bend pravi haos pripremaju subotom, tada je kafana Fensi Kafana obojena najdražim emocijama i doziva sve vas svoje najmilije goste. Kafana Fensi Kafana je kafana o kakvoj sanjate, ona je baš ta uzdanica vaših najdivnijih noći onih za koje živite i kojima se istinski radujete, a sve to božanstvena kafana Fensi Kafana prepoznaje i pravi štimung kakav se nadaleko pamti.

Subota je u kafani Fensi Kafana totalno in kada za vašim stolom pevaju i igraju Nenad Cvijetić i Sanela, najbolji od najboljih. Kafana Fensi Kafana donosi vam veoma posebnu subotu koju ne samo da ćete pamtiti nego ćete je ni manje ni više nego obožavati kao i Nenada Cvijetića i Sanelu, tandem snova.

kafana Fensi Kafana

 Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Nedelja je u Fensi Kafani totalni haos, mrak, kada najpopularnije hitove za vas pevaju nikad fantastičniji Andreana Čekić i Kosmajac, oni su se već pročuli i proslavili kao sjajan tandem koji žari i pali i diže celu kafanu Fensi Kafanu na noge. I pre nego što zamislite vaše noge će vas već odvesti put kafane Fensi Kafana koja radi dok vas god atmosfera na nogama drži.

kafana Fensi Kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Rezervaciju totalnog haosa možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call  Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda. Fensi Kafana je naša druga  kuća, provodi u njoj su nam postali toliko dragi da naš fotoaparat iz nje bukvalno ne izlazi, najbolje radove iz drage nam kafane Fensi Kafana možete pronaći u našoj galeriji fotografija, nadamo se da ćete među najveselijim licima pronaći i svoj osmeh.

 

beogradnocu.com