Beograd, Emporio, Najave, Splavovi, vesti

Splav Emporio predstavlja idealno mesto za odmor od brzog prestoničkog života i nudi pravo uživanje na vodi. Ovog vikenda pripremio vam je sjajan program i nezaboravan provod! U petak Vas na ovom mestu očekuje neponovljiv trio: Joca Stefanović i Nina Đurić i učiniće sve kako bi Vaš boravak na ovom mestu bio nezaboravan! Odličan provod se nastavlja i u subotu, kada će nastupati Danijel Đurić, Marija Ana Smiljanić i Negro bend! Nedelja je dan za Gagi bend, koji i ovu nedelju završava na najbolji mogući način! Ne propustite sjajan vikend koji nam predstoji, a zabog velikog interesovanja rezervišite vaše mesto što pre! Vidimo se na splavu Emporio!

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Sve ponude za doček Nove godine 2017 možete pogledati OVDE.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com