Freestyler, Najave, vesti

U petak 1. avgusta, na vašem omiljenom splavu Freestyler, nastupiće DJ duo RI5E & 5HINE uz DJ Groover & DJ Conte (Novi Sad).

fffrrrrr

Fotografisano na Splav Freestyler

Ova dva Dj-a i producenta, važe za jedne od najtraženijih u zemlji. Pojedinačno do sada iza sebe imaju više od 30 izdatih traka i remiksa za izdavačke kuće širom sveta. Imali su prilike da nastupaju sa imenima kao što su: Axwell, Sebastian Ingrosso, Fedde Le Grand, The Shapeshifters, Alex Gaudino, Kurd Maverick, David Morales, Freemasons, Belocca, i mnogim drugim.

frrr

Fotografisano na Splav Freestyler

 Ove, presudne godine za njih, odlučuju da oforme zajednički projekat pod imenom RI5E & 5HINE i pod tim imenom izbacuju remikse za Stereo Palmu vs. Malibu Breeze i Igora Garniera. Ovog petka vas očekuje još nešto sjajno -  akcija za sve devojke! Na bilo koja dva kupljena koktela, dobijate Baccardi Breezer gratis! Neodoljiv provod koji ne smete propustiti na splavu Freestyler!

splav Freesytler

Fotografisano na Splav Freestyler

Rezervacije za sve naredne događaje na ovom mestu  možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. U iščekivanju ovog dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija. Redovno nas pratite i uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije u vezi sa prestoničkim provodom.

 

beogradnocu.com