Bombo-Džej, vesti

Ritam vozi u klubu Bombo Džej.

Prepustite se čarima noćnog života Beograda i budite deo najboljeg provoda – posetite klub Bombo Džej. Vaše maksimalno uživanje u ovom vrhunskom klubu neće izostati, jer je Bombo Džej u rangu sa najboljim svetskim klubovima koji nude ovakav tip provoda. Vašoj satisfakciji dodatno će doprineti i nastupi izvanrednih muzičkih profesionalaca, kao i atmosfera koja je uvek dovedena do usijanja.

klub Bombo Džej

Fotografisano u Klub Bombo Džej

Da biste proverili zašto Bombo Džej važi za jedan od najpopularnijih klubova, posetite ga i biće vam jasno. Idealan dan za to je subota 15. februar, kada je vaš provod poveren sjajnom tandemu. Za vas će nastupati Aca Fratello, i to u pratnji fantastičnog i neponovljivog Bombo Benda, koji vas svojim sviranjem inspiriše na hedonizam.

Nakon sjajnog provoda ove subote, pravo ludilo nastavlja se već u ponedeljak 17. febrara kada će u klubu Bombo Džej nastupiti Džej i Rule sa prijateljima sa Estrade. O ovom događaju se ne treba posebno pisati, jer velika imena koja će obeležiti ovaj dan govore sama za sebe. Vruhunski umetnici, prijatan ambijent i raspoloženi gosti, pravi su recept za uspeh.

klub Bombo Džej

Fotografisano u Klub Bombo Džej

Start oba dešavanja zakazan je za 23h, a trajaće čak do 4h iza ponoći. Najbolji i najpovoljniji prestonički provod biće vam obezbeđen odmah nakon rezervacije. Rezervišite svoje mesto za večerašnji spektakl u popularnom klubu Bombo Džej, na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog prevelikog interesovanja koje vlada za ovo izuzetno mesto.

klub Bombo Džej

Fotografisano u Klub Bombo Džej

U iščekivanju ovih dešavanja obavezno pogledajte našu galeriju fotografija i uverite se u izvanredan provod koji Beograd nudi. Nakon naše galerije garantovano ćete biti inspirisani da upravo klub Bombo Džej bude vaš izbor. Redovno nas pratite i mi ćemo se pobrinuti da ne propustite najbolja gradska dešavanja, kao i da o njima prvi saznate sve novitete, vesti i informacije.

 

beogradnocu.com