vesti

RnB Re-Fresh u kafe-u Iron.

Kafe Iron na Obilićevom Vencu, savršeno je mesto za zagrevanje pred noćni izlazak ili samo za idealnu šoljicu kafe. Ovde se možete zagrejati pred pohod u grad ili pak, samo uživati i predahnuti od napornog dana i obaveza koje vas čekaju.

kafe Iron

Fotografisano u Kafe Iron

Ove nedelje, 01. decembra u kafe Iron-u, kao i svake nedelje pravi se cool Warm-up, Pre-club party. RnB zvuci će dolaziti iz jakih “iron” zvučnika, dok će odlični kokteli i šejkeri dolaziti iz fenomenalnog velikog šanka.  Čeka vas odlično ozvučenje, sjajni kokteli i još bolje cene. Ne propustite kafe Iron!

Kako i sam naziv govori, Iron kafe je za ljude koji su jaki, nepopustljivi, nemilosrdni i koji znaju šta hoće, zato je Iron prvo mesto za vas, za sve koji znaju šta je dobar provod.

kafe Iron

Fotografisano u Kafe Iron

Samo večeras u Iron-u možete uživati u pomociji koktela. Mai tai, Sex on the beach, Blue lagoon, biće samo 195 dinara. Ukoliko poručite jedan Šejker, dobiješ dva za 990 dinara.  Da bi uživanje bilo savršeno, poseban akcenat je stavljen na pažljivo odabranu muziku visokog kvaliteta. Za miksetom je zadužen DJ Dushawn koji će vrteti rnb/hop/trap i mnoge druge zvuke.

Iron kafe nudi opuštenu i neformalnu atmosferu i ovo mesto je stvoreno, kako za dan, tako i za noć. Dovoljno je i ako želite da proslavite neki važan dan sa prijateljima, veridbu, novi posao, rođenje bebe. Ljubazno osoblje ovog lokala vam je na usluzi do ponoći svakog dana. Ulaz je naravno slobodan, a žurka počinje od 21 h.

kafe Iron

Fotografisano u Kafe Iron

Svi vi koji se nalazite u centru grada, imate mogućnost da se nakon iscrpljujućeg dana i posla odmorite u prijatnom ambijentu kafea Iron i uživate u osvežavajućim koktelima ili nekim drugim sjajnim napicima.

U našoj galeriji možete pogledati kako Iron kafe izgleda i uveriti se u odličnu atmosferu. Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete na najjednostavniji način rezervisati svoje mesto za uživanje.

 

beogradnocu.com