Stefan Braun, vesti

Rođendansko iznenađenje za Staniju Dobrojević.

Ovaj ponedeljak bio je potpuni haos u klubu Mr. Stefan Braun! Zvezda sinoćne žurke je bila naša poznata starleta, Playboy zečica, model i bivša učesnica rijalitija “Survivor VIP” i “Farma”, Stanija Dobrojević.

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Naime, Stanija je sinoć u klubu Mr. Stefan Braun proslavila svoj 29. rođendan, a pored toga,ona je šarmirala brojne goste kluba i pomogla humanitarnu akciju koja se, kao i svakog ponedeljka, održava u ovom klubu u Nemanjinoj.

Kako bi iznenađenje bilo još veće, kompanija Energy Star International koja našem tržištu predstavlja nove trendove iz sveta alkoholnih pića i vina, poklonila je Staniji tortu u obliku flaše Patron Silver Tequile. Upravo je našoj starleti ovo omiljeno piće, pa je stoga iznenađenje bilo još lepše. Kako je odreagovala naša slavljenica, možete videti u galeriji fotografija sa sinoćne žurke u klubu Mr. Stefan Braun.

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Stanija više nije čekala ni sekunde, već se uhvatila noža i počela da seče svoje prvo parče “Patron” torte. Verujemo da je zamislila neku svoju želju, iako je za svojih malo godina ispunila sve devojačke snove. Naš portal beogradnocu.com joj takođe želi srećan rođendan!

Takođe, pored Stanije, sinoć su u Braunu uživali i pevač Željko Vasić, kao i učesnici emisije “X Factor Specijal” Vanja Prokopijević i Stefan Koković. Klub Mr. Stefan Braun nastavlja da iznenađuje goste iz dana u dan. Sinoć su dominirali bitovi i mixevi DJ Bolle na Glam and Fame Charity Night.

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Večeras, 18. marta, očekuje vas Diesel Party i muzika 90-ih. Do kraja nedelje, provod u Braunu ne izostaje! Sreda 19. mart predviđena je za specijalne promo žurke na čelu sa DJ Markom. U četvrtak je Sky High Season 3 sa DJ Gru i DJ Playom, dok ćete u petak uživati u žurci In My House God is a DJ.  U subotu, 22. marta vas očekuje Saturday Night Fever sa DJ Boletom i Đoletom. Nedelja će, kao i obično, biti u znaku Full House Band-a sa DJ Markom i Garage Party.

Ne propustite najbolji provod u vašem omiljenom klubu! Rezervišite vaše mesto na vreme - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44, 063 34 34 33 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u klubu Stefan Braun, a u iščekivanju istih pogledajte galeriju fotografija sa rođendana Stanije Dobrojević u Braunu.

 

beogradnocu.com