Poznati, vesti

Toni Cetinski: "Pobjeda!! Hvala vam svima."

Roditelji hrvatskog pevača Tonija Cetinskog, koji su juče privedeni zbog sumnje da su uz pomoć dvojice službenika riječke Poreske uprave pokušali da lažiraju poreske prijave, pušteni su na slobodu.

Ovu inofrmaciju objavio je Toni na svojoj Facebook stranici, "share-ujući" status svog brata Matea:

- Nakon što je u 15h preslušao argumentacije tužitelja, sudac je bez razmišljanja moje roditelje pustio kući. Dakle samo radi neargumentiranih naklapanja moji su roditelji fotografirani sa lisicama, prenoćili su sjedečki, proživili medijski linč....dalje da ne govorim jer mi srce doslovno puca. Gdje je tu logika? Gdje je tu pravda? Kako da si ja te slike sad izbrišem iz mozga? – napisao je Mateo Cetinski. Toni je na svom profilu kratko i jasno objavio: "Pobjeda!! Hvala vam svima."

toni cetinski

Podsetimo, državno tužilaštvo u Puli je početkom februara protv Mirka i Vinke Cetinski podiglo optužnicu zbog zloupotrebe službenog položaja i pronevere više od 12 miliona evra! Pre tri godine, kada je istraga počela, Vinka Cetinski je mesec dana provela u pritvoru u Puli.
Sa druge strane, otvorenim pismom se oglasio i Toni Cetinski koji je naveo da su njegovi roditelji dokazali poreklo svoje imovine i tako potvrdili da su nevini, kao i da je ovo neuspešni pokušaj tužilaštva da opravda velike pare koje su do sada potrošene na istragu.

 

beogradnocu.com