Parlament, vesti

Run The Twerk i Halloween žurka u klubu Parlament.

Žurka do jutra neće izostati, a vaše je samo da je ne propustite! U klubu Parlament, i ovog vikenda vas očekuje spektakularan provod uz fantastične promocije pića i neverovatan muzički program.

Kao i svakog petka imate šansu da se priključite provodu koji osvaja klabere širom grada. Najveci hitovi RnB, House i Dance muzike vrte se svakog petka u noćnom klubu Parlament. MashUp veče sa DJ Lemme-ijem.

klub Parlament

Fotografisano u Klub Parlament

Sutradan, u subotu 2. novembra Parlament će biti domaćin svima vama koji ste već osetili ovaj vreli Twerk talas i svima vama koji se na to tek spremate. Spremite se za veče Run The Twerk i Halloween costume party! Ovoga puta, pored već dobro poznatog vrhuskog provoda, klub Parlament vam je pripremio još mnoga iznenađenja.

Uz set, možemo reći jednog od najboljih DJ-eva na našim prostorima, koji će vas kroz Trap, Twerk, R&B, Hip-Hop, Dancehall, Reggaeton, Moombahton i Baile Funk hitove, na način koji samo on zna dovesti do tačke ključanja! Hallowen Costume Party je tu za sve one koji bi želeli da učine ovo veče još zanimljivijim!

klub Parlament

Fotografisano u Klub Parlament

Pored dobrog raspoloženja na koje ste već navikli u klubu Parlament, očekuje vas puno energije , vrhunske atmosfere i svega što žurku čini još boljom i kvalitetnijom. Budite kreativni i ponesite vaše maske, jer za klabere u klubu Parlament granice ne postoje, a na vama je da dođete i da se u to i uverite!

klub Parlament

Fotografisano u Klub Parlament

U iščekivanju ovih izvanrednih dešavanja pogledajte našu galeriju fotografija iz fenomenalnog kluba Parlament. Zbog velikog interesovanja izvršite svoje rezervacije na vreme. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com