Parlament, vesti

Run The Twerk u klubu Parlament.

U klubu Parlament, i ove subote organizuje se spektakularan provod sa  RTT posadom i dobro poznatom "Run The Twerk” žurkom!

klub Parlament

Fotografisano u Klub Parlament

Uz vrući muzički odabir, sada već slobodno možemo reći jednog od najboljih i najpopularnijih ljudi na našim prostorima Deejay Architect-a, koji će vas provesti kroz Trap, Twerk, R&B, Hip-Hop, Dancehall, Reggaeton, Moombahton i Baile Funk hitove, uz tim vrhunskih plesačica dovešće vas do tačke usijanja! I to ima samo u klubu Parlament.

klub Parlament

Fotografisano u Klub Parlament

Ideja je da se ove subote vratimo u High School Mood i biće organizovane razne igre, poput body shootova, takmicenja u beer pongu i mnogih drugih.  Na vama je da dođete i da zajedno sa klubom zapalite uz čari ove energične prestonice! Žurka do jutra neće izostati, a vaše je samo da je ne propustite!

klub Parlament

Fotografisano u Klub Parlament

U iščekivanju ovih izvanrednih dešavanja pogledajte našu galeriju fotografija iz fenomenalnog kluba Parlament. Zbog velikog interesovanja izvršite svoje rezervacije na vreme. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com