Parlament, vesti

Run the twerk.

Klub Parlament vam svake subote nudi provod na koji definitvno niko nije iman čuvene Run the twerk žurke. Ritmovi Trapa, Twerk-a, R&B-a, Hip-Hop-a, Dancehall-a, Baile Funk-a, Reggaeton-a, Moombahton-a su zaposeli prestonicu i svaka subota se u naboljem klubu Parlament pretvara u pozitivnu ludnicu u kojoj svi žele da budu.

klub Parlament

 Fotografisano u Klub Parlament

Klub Parlament pređuje žurke koje se mogu meriti sa onim najboljim na svetskom nivou, reč je o žurkama na kojima se ne staje, energija je fenomenalna, a DJ Architect je ime koje sve klabere asocira na neponovljive žurke i ekstremno zagrejanu atmosferu. Drage dame 8. mart u klubu Parlament pretvoriće se u beskrajnu žurku koja će vas zagrejati do maksimuma.

Klub Parlament je poznat po žurkama na kojima se uvek traži mesto više, setovi su prepoznatljivog zvuka iza kojih stoji Denis Ikonić koji će vašu subotu pretvoriti u trenutak za pamćenje. Sutra vas čekaju setovi puni energije koja će se preneti na sve vas i biće ludo i nezaboravno.

klub Parlament

 Fotografisano u Klub Parlament

Celo veče će biti posvećena damama, koje u naboljem klubu Parlament čeka pregršt iznenađenja, sve istinske cluberke moći će da uživaju uz šampanjac po neverovatnoj ceni od 1900 dinara. Klub Parlament je pravo friendly mesto za sve istinske obožavatelje klupskog provoda, klub Parlament je takvog profila da se najbolja iskustva stečena iz provoda širom sveta prenose u toku samo jednog provoda, a tako će biti i sutra pozitivno i extra.

klub Parlament

Fotografisano u Klub Parlament

Klub Parlament je party bez prestanka, mesto najpozitivnije atmosfere kome svi žele da pripadaju. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili  Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograd. U klub Parlament i mi redovno svraćamo, naši objektivi love vaše najsmelije pokrete, prepustiti se istinskom clubingu.

 

beogradnocu.com