Kolumne, vesti

S kakvim frajerom nikada ne trebada izađete.

O ovome se može napisati doktorska disertacija, iskustva su razna i naravno individualna, ali svetski stručnjaci se po pitanju tipova sa kojima ni jedna devojka ne treba da izađe slažu u nekoliko tačaka.

1. Stipsa

Ako pri prvom susretu primetite da je momak stipsa, stručnjaci savetuju da momentalno odete od takvog stvora. Ako on stipsari na kafama, čokoladama i na tim nazovi "sutnicama" još će biti gori po pitanju nekih skupljih stvari. Realno, kojoj modernoj devojci treba ovakav tip!

2. Neuredan

Ovo lako možete da primetite, flekava košulja, prljave cipele jasan su znak da je u pitanju aljkavac. Stručnjaci kažu da moderne devojke ne misle da izigravaju keve i domaćice i da svom momku glancaju cipele i izbeljuju čarape. Zahvalite se na pozivu i otkačite ga!

3. "Ludi naučnik"

Ovakvi su vrlo prepoznatljivi, friz zalizan, ala nisam prao kosu mesec dana i šiške mi dodiruju trokrilne cvikere. Košulja dizajn "Predkosovski ciklus fashion" ciepele poznate kao "hranim svinje u njima", a kada krene da smara. Te o smislu života, te o spisku naučika za koje nikada niko nije čuo, a tek o moralu, gospode, pa ima da vas udavi dok kažete keks. Stručnjaci tvrde da ovakvi momci ne mogu da prođu kod urbanih devojaka!

 

beogradnocu.com