vesti

Sa Acom Lukasom u najbolji početak 2014. godine.

Za koji dan dolazi i najluđa od najluđih žurki u to ime i samo za vas besprekorne i najbolje goste. Najprestižniji Lux Events Center u Beogradu organizuje reprizu  dočeka Nove godine sa našom najvećom muzičkom zvezdom Acom Lukasom.

Glamurozni ambijent i čuveni hitovi Ace Lukasa učiniće da vam predstojeći praznici zaista budu jedinstveni i nezaboravni. Organizatori obećavaju  provod za pamćenje. Specijaliteti vrhunskih kuvara, prijatan, luksuzno opremljen prostor i najveća zvezda naše estrade su garant za to! Repriza dočeka Nove godine u Lux Events Center je jedinstvena prilika da u Beogradu tokom novogodišnjih praznika uživate uz „Dijabolik“, „Bele ruže“, „Chivas“, „Lična Karta“..., koje će Aca Lukas do jutra pevati samo za Vas!

Samo sa vama i to za od 40e do 90e najbolju, najluđu, svetski osmišljenu reprizu Nove godine dočekaće najbolji od najboljih, nosilac najvećih hitova i najboljeg  provoda jedan i jedini Aca Lukas. Ovaj fantastični prostor, fenomenalnog osvetljenja u čije mlazeve se preselilo najbolje raspoloženje svetskih džet set žurki može biti samo vaše za reprizu Nove  godine uz nikad boljeg Acu Lukasa. Pamtićete ovo slavlje po pesmi, po sjajnom raspoloženju, šarmu i totalnom ludilu koje će samo za vas prirediti najbolji od svih neponovljivi i obožavani Aca Lukas.

Cena rezervacija zavisi od pozicije u okviru tri sektora. Postoji sektor Vip, sektor Separei i sektor Barski Stolovi. Rezervacija uključuje posluženje odnosno za  sektor Vip švedski sto i iznosi od 70€ do 90€ po osobi, za sektor Separei bife sto i iznosi 80€ po osobi i za sektor Barski Stolovi kanapei, finger food i iznosi od 40€ do 50€ po osobi.

Da će ovo biti najbolja žurka na planeti ne treba posebno isticati, dovoljno je samo reći Lux Events Center, Aca Lukas i vi! Rezervišite svoje mesto za naljuđu reprizu u Lux Events Center. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Za sve prijatelje beogradnocu.com besplatna dostava karata na željenu adresu na teritoriji Srbije i u  inostranstvu, kao i mogućnost plaćanja preko računa. Vidimo se!

 

beogradnocu.com