vesti

Sa Povetarca poručuju: Mashup or Shutup!

Petak je idealan dan za provod, pogotovo u Beogradu, jer velika ponuda noćnog života u prestonici zadovoljava svačije ukuse. Splav Povetarac deo je ponude vrhunskih žurki, pa se tako ovog petka, 16. avgusta ovde možete fenomenalno provesti na dobro poznatoj Mashup Or Shutup žurci.

Očekuje vas jedinstven miks funk, soul, disko 70ih, glam 80ih, baile funk, baltimore club, drum'n'bass zvuka u mashup stilu, a biće i aktuelnih hitova, ali i onih koji to tek treba da postanu. Za Dj pultom biće, naravno, poznati Me-High-Low!

Povetarac

Fotografisano na Splav Povetarac

Za sve one koji još uvek ne znaju šta je mashup, definicija je sledeća – vokali jedne numere, sa instrumentalnom podlogom druge, naravno pažljivo uklopljene u kreativni miks. Ali da ne bismo ostali na teorijskom delu definicije, praktično proverite šta je najbolji mashup, ovog petka, na splavu Povetarac!

Start žurke zakazan je za 23.30, a zbog standardno velikih gužvi savetuje se dolazak pre ponoći, ali i obavezna rezervacija. Rezervacije možete izvršiti vrlo jednostavno, i to upravo ovde - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

Povetarac

Fotografisano na Splav Povetarac

Na splavu Povetarac akcenat nije samo na danima vikenda, već vas u toku čitave radne nedelje na ovom popularnom mestu očekuju fantastična dešavanja. Već u subotu 17. avgusta ovde možete uživati uz Classics - Iron & Worke, dok se u nedelju možete provoditi uz Bass na vodi. Već dobro poznata i izuzetno posećena, Nađi dečka žurka, je ponedeljkom, a u utorak 20. avgusta za vas nastupaju Bdat Džutim i prijatelji. Sredu 21. avgust na splavu Povetarac možete provesti sa Markom Gangbangerom i osetiti izvanredan provod.

Ove žurke već tradicionalno dovode veliki broj ljudi na splav Povetarac i pravo letnje uživanje na vodi. Naši fotografi posetili su većinu njih, i pored fotografisanja vaših najinteresantnijih momenata, proveli su se vrhunski. Zbog toga ćete objektive portala beogradnocu.com ponovo sresti na splavu Povetarac. A do tada, pogledajte dosadašnji provod u našoj galeriji!

 

beogradnocu.com