Najave, Tri Promila, vesti

Sad je red na vas - pokažite se na delu!

Nakon sjajnog vikenda Kafana Tri Promila nastavlja u punom sjaju! Sad je red na vas! Red je da se pokažete na delu i pošaljete jednu poruku čime ćete učini jedno dobro i humanitarno delo!

TRI PROMILA

Fotografisano u Kafana Tri Promila

Pošaljite poruku sa bilo koje mreže na broj 5822 i učinite nešto lepo za druge, za Milanu Mijušević. Cena poruke je samo 100 dinara i važi za sve mobilne operatere. Ovog četvrtka, 15. maja, u kafani Tri Promila organizuje se humanitarno veče "Pesmom za Milanu", a sav prihod iz kafane ide za lečenje Milane Mijušević. Osoblje kafane očekuje sve humane ljude da se priključe i prisustvuju humanitarnoj večeri sa početkom u 22h.

kafana Tri Promila

Fotografisano u Kafana Tri Promila

Za atmosferu i provod narednog dana, u petak 16. maja, pobrinuće se će se Tri promila Bend i Lidija Dimitrijević. Tada vas očekuje izuzetna promocija rakije koja će koštati samo 105 dinara. Subota je rezervisana za nastup Tri Promila Benda i Nine Vučinić.

kafana Tri Promila

Fotografisano u Kafana Tri Promila

Ne propustite ova neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne.

 

beogradnocu.com