Najave, Staro Drvce, vesti

Ovog četvrtka 17. jula,očekuje vas spektakularni doček vaše druge kuće i kafane Staro Drvce koja je sada još lepša i bolja nakon renoviranja.

staro drvce (3)

Fotografisano u Kafana Staro Drvce

Sutra će vas zabavljati pet pevačica, Dejana Marinković, Sandra Resić, Smiljana Jeremić, Suzana Jovanović, Maca Gavrilović. Uz ovo žensko društvo priključiće se i fenomenalni Nenad Radovanović. Spremite se za ludilo jer će ženski glasovi dominirati ove noći.

kafana Staro Drvce

Fotografisano u Kafana Staro Drvce

Narednog dana, u petak, ali i subotu, u kafane Staro Drvce nastupiće Suzana Jovanović, Sandra Resić i Nenad Radovanović. Za kraj nedelje ova, sada renovirana i još bolja kafana, pripremila vam je uživanje uz Nenada i Sandru. Osim toga, kafane Staro Drvce misli i na svoje goste, pa će tako sve devojke dobiti i piće dobrodošlice na račun kuće! Ne propustite!

kafana Staro Drvce

Fotografisano u Kafana Staro Drvce

Rezervacije sva dešavanja možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili OnlineRezervacije su besplatne, ali obavezne. U iščekivanju, pogledajte našu galeriju fotografija. Redovno nas pratite i prvi ćete saznati sve najaktuelnije informacije vezane za noćni život prestonice.

 

beogradnocu.com