Novi Bitefartcafe, vesti

Salsa žurka u klubu Bitef Art Cafe.

Nakon dobrog vikenda, klub Bitef Art Cafe nastavlja u istom stilu, fantastičnom salsa plesnom žurkom!

Ove jeseni svake srede, selimo se u tople krajeve daleke Kube i uz vrhunske salsa igrače iz Havana Belgrado kluba, plešemo salsu, rumbu, timbu, bolero i guaraću! Dodaćemo malo soli i bibera i začiniti čitavo večej ednim ukusnim salsa sosom!

Bitef

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

Baš kao da ste se našli u glavnom gradu senzacionalne Kube, svi vaši problemi će nestati kada zaplešete u Bitefu. Mambo, son, regeton, baćata, nije bitno da li znate korake, jer se na ovim salsa žurkama uvek nađe neko ko će vam objasniti pokrete. Jedina opasnost je da posle toga nikada više ne prestanete daigrate salsu! Zavolećete ovu senzualnu igru i dolazićete svake srede u Bitef Art Cafe kako bi ispunili svoju nedeljnu kvotu latino plesa!

Bitef

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

Rezidencija Bitef Art Cafe-a, kultnog kluba našeg grada gradio je imidž generacija mnogih Beograđana.Već 12 godina jedinstvenim izrazom čini bitan deo beogradskog noćnog života, ali i kulturnog uopšte.

U Bitef Art Cafe-u ove zime imaćete priliku da u fenomenalnoj atmosferi kluba čujete uživo neke od najpopularnijih i najvećih imena kako naše tako i svetske muzičke scene. Pored fenomenalne muzike, uživaćete u sjajnom izboru pića, osoblju i prostoru koji beskompromisno promoviše kvalitet koji prepoznaju različite generacije, sve zarad uzajamnog dobrog provoda.

Bitef

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

Strast, senzualnost, sinergija, snaga sve ćete to probuditi u sebi kad posetite Bitef Art Cafe. Dođite u ovaj kultni beogradski klub ušuškan među dorćolskim krošnjama i Bajloni pijacom iprovedite se nezaboravno!

Rezervacije za program u Bitef Art Cafe-u možete izvršiti putem našeg sajta – preko korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com