vesti

Samo je u kafani Promaja sve u Full-u.

Da je Promaja oduvala sve druge provode u gradu jer je ovde definitivno najbolje, svedoče besane i lude noći. Ona je spoj urbanog i kafanskog, spoj boemskih kaldrma i blještavog svetla moderne ere. U njoj imate sve, vrhunsku uslugu, cene koje ćete obožavati i provod koji ćete pamtiti.

kafana Promaja

Fotografisano u Kafana Promaja

Kafana Promaja je jedna moderna šmizla koja će vas osvojiti jednim treptajem oka, kao kakva zanosna lepotica za kojom se svi okreću i oni koji bi smeli i oni koji ne. Repertoar je fantastičan, jer samo najbolji i najuigraniji muzičari pevaju i sviraju i kafani Promaja samo za vas.

U subotu u kafani Promaja sve je ful jer adrenalin podiže Full Bend, tu nema zezanja ovaj sjajno uigran i šarmantan sastav zna šta je najbolja pesma i taj kvalitet i ljubav prema publici se uvek prepoznaje.Ovde nema zabušavanja sjajno raspoloženje nosi vas na krilima dobrog provoda do rane zore.

kafana Promaja

Fotografisano u Kafana Promaja

Sjajno ozvučenje, sjajan repertoar i nemirne noge ovekovečiće ovaj provod u kafani Promaja za naredna kafanska pokolenja, jer ovde ćete proživeti milion kafanskih sudbina uz samo jednu pesmu, mix energije, dobre čaše i najboljeg raspoloženja u gradu postoji samo u kafani Promaja i to je 100 posto tako!

kafana Promaja

Fotografisano u Kafana Promaja

Neka i vas zahvati provod u kafani Promaja i za najluđe noći u gradu rezervišete svoju kafansku priču na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice –beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com