vesti

Samo veselo.

Kafanica Radost kroz opravdanje svog imena nosi upravo ono najbolje što krasi jednu kafanu i bez čega za kafanskim stolom dobrog provoda nema. Večeras mesto glavnog štimera najkvalitetnije atmosfere pripalo je Borisu Čoliću i Cool Bend-u, što ne znači samo da će biti cool nego će zaista biti zabavno i uzavrelo i sve će naravno ličiti na radost. Kafanica Radost i Boris Čolić i Cool Bend kada je lud provod u pitanju ne štede ni jednog svog gosta niti su "škrti" pri odabiru repertoara, sve je vrlo bogato i usklađeno sa davno postavljenim kafanskim standardima, onih koji su za kafanu bukvalno živeli.

kafana Kafanica Radost

Fotografisano u Kafana Kafanica Radost

Sutra vas na ovom veoma veselom mestu, čeka odlična vest jer su sa vama niko drugi do Radosni Tamburaši, kreatori fenomenalnih vibracija i sjanog kafanskog osećaja koji svi obožavaju, a u kafani Kafanica Radost sa Radosnim Tamburašima ovaj osećaj je baš onaj izvorni kafasnki, a to podrazumeva da ćete se veseliti dok vas noge drže, da osmehe nećete skidati sa lica i da će svi gosti biti toliko razdragani, da će ova kafana u subotu bukvalno biti najpoželjnija i najdraža. Čak i oni koji nikada nisu bili u Kafanici Radost sutra će osetiti koliko je ona čarobna i koliko sve kafanskih epiteta koje nesebično deli sa vašim raspoloženjem poseduje.

kafana Kafanica Radost

Fotografisano u Kafana Kafanica Radost

Kafanica Radost, već ostvaruje vaš san, jer je kreirala najbolju kafanu na Balkanu u kojoj imate sve što vam srce zaželi. A Radosni Tamburaši sviraju baš sve što volite, jer tamburica je to, kako ona ume da se uvuče u vaše srce to ne ume niko, a još kada to radi sa takvom dozom radosti kao što je to slučaj u Kafanici Radost vaše kafansko veselje do jutra je zagarantovano. U kafani Kafanica Radost i cene su veoma radosne, džep im se toliko obraduje da vam sav srećan dozvoljava da za samo jedno veče u taktu omiljene pesme isporobate sva omiljena pića.

kafana Kafanica Radost

Fotografisano u Kafana Kafanica Radost

Kafanica Radost je na vašu radost uvek spremna za nove izazove, izlazak koji nikada nećete zaboraviti rezervišite putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Kafanica Radost je svojim kafanskim osmehom već odavno i nas osvojila mi vas i danas i sutra čekamo baš tamo i veoma smo radosni zbog toga.

 

beogradnocu.com