Najave, Summer Stage BitefArtCafe, vesti

Samo za ljubitelje vrhunskog zvuka: Makao i Perpetuum Mobile u Bitefu.

U petak, 5. septembra, vas u klubu Bitef Art Cafe Summer Stage očekuje fenomenalni Mako bend. Makao bend je jedan od bendova koji ima najduži staž u ovom klubu. Za to postoje dva razloga. Prvo i osnovno, ako se njihov muzički kvalitet i menjao, putanja je uvek bila uzlazna. Drugi razlog je možda i bitniji, a on kaže da Makao uvek pokrene svaku osobu u klubu i od publike napravi celinu, koja zajedno sa bendom đuska, skače, peva...

Letnji Bitef

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe Summer Stage

Subota je rezervisana za Perpetuum Mobile. Okosnicu njihovog repertoara koji se zasniva na pop muzici i popularnom roku čini muzika osamdesetih. Međutim vozaće vas od hitova osamdesetih, preko dobro poznatih pesama bendova Depeche Mode, Coldplay, U2, artista kao što su Lady Gaga, David Guetta pa sve do novih hitova poput Drive By, Try i Locked out of Heaven!  Za ljubitelje pop- rock zvuka, Perpetuumi su pogodak!

Letnji Bitef

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe Summer Stage

 Ne propustite vrhunske svirke u  klubu Bitef Art Cafe Summer StageBesplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

Letnji Bitef

 Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe Summer Stage

 

beogradnocu.com