vesti

Sandra Afrika na splavu Opera!

Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika, će u petak, 12. Jula, održati nastup na jednom od najlepših prestoničkih splavova na savskoj obali, na splavu Opera. Dugoočekivani nastup Sandre Afrike biće pravi spektakl.

U pitanju je all inclusive žurka, a cena jedinstvene ulaznice iznosi 850 dinara. Uz ulaznicu se dobija besplatno konzumiranje svih alkoholnih i bezalkoholnih, domaćih i stranih pića, tokom cele večeri.

Opera

Fotografisano na Splav Opera

Opera

Fotografisano na Splav Opera

Letnju sezonu na splavu Opera, otvorio je fantastičan dvojac IN VIVO, i organizatori od tada, kako su i najavili, samo za odabranu publiku dovode najpopularnije beogradske, ali i regionalne zvezde, koje čine da provod na splavu Opera bude nezaboravan.

Sandra Afrika, atraktivna mlada pevačica, navikla je svoju publiku na uzbudljive nastupe. Pored njenog aktuelnog hita “Devojka tvog druga”, koji je krajem aprila dobio i svoje video izdanje, gosti će moći da čuju raznovrstan muzički repertoar.

Portal beogradnocu.com posetiće nastup Sandre Afrike i zabeležiti najinteresantnije trenutke koje kasnije možete pogledati u našoj galeriji, gde se nalaze fotografije ludog beogradskog provoda.

Svoju ulaznicu za nastup Sandre Afrike, odnosno za all inclusive žurku na splavu Opera, možete rezervisati vrlo jednostavno - putem korisničkog Call centra, na broj telefona 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com