Fensi Kafana, Intervjui, vesti

Sanela Vujnović je poznata i proslavljena na beogradskim splavovima i kafanama, a nedavno je snimila i novi spot za pesmu ''Vrati meni mene''. Kada ona nastupa, gosti ne napuštaju lokal pre svitanja. Njeno vreme je tek došlo, a novinari portala beogradnocu.com malo su popričali sa atraktivnom pevačicom.

Sanela Vujnović

- Kako je počela tvoja pevačka karijera?
Muzika je oduvek bila moj život. Na nagovor društva iz srednje škole, otišla sam na probu lokalnog benda i tako je sve počelo. Danas su to lepe uspomene i uvek se rado setim tog perioda života

- Već neko vreme unazad nastupaš u Fensi Kafani sa kolegom Nenadom Cvijetićem, a poznati ste po sjajnoj atmosferi. U čemu je vaša tajna?
Da, upravo tako, protekle 3 godine, svake subote moj kolega Nenad Cvijetić i ja smo zaduženi za dobar provod u Fensi Kafani. Tajna je verovatno u tome što smo oboje veoma energični i pozitivni, pa to prenosimo i na našu publiku. Naravno, dobro osmišljen repertoar je neizostavan deo odlične atmosfere. Uostalom, dođite i uverite se.

kafana Fensi Kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

- Skoro je izašao tvoj novi singl i spot pod nazivom “Vrati meni mene”. Kakvi su utisci?
Ukratko, prezadovoljna sam. Pesma, polako, ali sigurno, pronalazi svoj put do publike.
Tekst za pesmu napisala je Marina Tucaković, dok je za aranžman bio zadužen Damir Handanović. U pitanju je tipična ''ženska priča'' pa verujem da će pesma brzo osvojiti ženski deo publike. Spot je rađen u produkciji Dejana Markovića i sniman je na nekoliko lokacija u Beogradu i Golupcu.

Moram da istaknem da posebnu zahvalnost dugujem hotelu Majdan u Beogradu, koji nam je širom otvorio svoja vrata i u kom su snimljeni neki od najboljih kadrova u spotu. Takođe, moram da se zahvalim kompletnoj ekipi koja je učestvovala u snimanju spota, jer je atmosfera koja je pratila snimanje bila fenomenalna.

- Šta smatraš svojim najvećim adutom koji te razlikuje od ostalih koleginica sa estrade?
Pre svega, moram da kažem da veoma poštujem i cenim sve moje koleginice i kolege, jer znam koliko je truda, rada i ulaganja potrebno da bi se uspelo i opstalo na ''estradnom nebu''. Kao moje najveće kvalitete, pored glasa, a i stasa svakako bih izdvojila moju energičnost u nastupima i osećaj za dobru pesmu i atmosferu.

Sanela Vujnović

- Kakvi su dalji planovi u tvojoj karijeri? Šta možemo da očekujemo?
Trenutno u saradnji sa DJ Djukom radim na remiksu moje prve pesme ''Moram ja moram'' i u pregovorima sam za snimanje spota za pesmu ''Ako sutra osvane''. Naravno, uvek sam u potrazi za novim i zanimljivim tekstovima, pa se nadam jos jednom singlu do kraja godine.

- Kako ti se čini noćni život u Beogradu?
Beograd je definitivno poslednjih godina postao jedna od evropskih prestonica dobrog noćnog provoda. Nažalost, zbog brojnih obaveza ne stižem baš da izlazim koliko bih želela, ali nađe se ponekad vremena i za dobar provod sa društvom.

kafana Fensi Kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

- Kako se ti opuštaš u slobodno vreme?
U slobodno vreme pokušavam da oborim svetski rekord u spavanju (smeh). Šalim se, velika sam spavalica i to mi je najveća mana. Trudim se da svaki slobodan trenutak provedem sa porodicom ili prijateljima. Ipak, bez obzira na obaveze, za dobar restoran, putovanje ili spa centar, uvek nađem vremena..

 

beogradnocu.com