Kolumne, Seks, vesti, Zanimljivosti

Sanovnik: Šta znači san o seksu sa neznancem? Svi smo bar jednom sanjali seksi snove. Neurolozi iz Hong Konga su objavili podatak da se seks sanja u proseku 9 puta godišnje.
1. Nedostaje vam strast: do ludila vas dovodi seks sa muškarcem kome ili ne vidite lice, ili je lice vama nepoznato. On ima jednu jedinu svrhu-da vas potpuno zadovolji. Ovaj san vam poručuje da u stvarnosti nemate dovoljno adrenalina, da nema uzbuđenja po vašoj meri, da realno čeznete za više strasti, ali sa novim, za sada nepoznatim, uzbudljivim ljudima.

2. Niste se suočili sa svojim željama: Anonimni moćni muškarac koji vas dovodi do ekstaze je „prazno platno“. Vama preostaje da se pošteno suočite sa svojim najskrivenijim željama i potrebama u seksu i time ispunite tu metaforičnu prazninu u sebi.

sanovnik

3. Poznajete ga, ali ne koliko želite: ovakav san često prikazuje muškarca koga odnekud poznajete. Ako vaša urnebesna aktivnost u snu „ima lice“ to znači da baš tu osobu želite mnogo bolje da upoznate, da joj se približite, da vas intrigira. Razmislite o poruci i odlučite šta vas privlači. To je uvek ono što vam realno nedostaje.

4. Oslobodite se misaonog tereta u seksu: partner bez identiteta daje vam šansu da shvatite šta možete imati u stvarnosti, a nemate. Oslobodite se skrupula, budite slobodni i rasterećeni. Očistite misli od briga, strahova i opterećenja svake vrste. Misaoni teret ne unosite u spavaću sobu.

5. Budite slobodni: ako ste u snu učesnik prave orgije, grupnog seksa sa nepoznatim muškarcima, odmah počnite da popravljate stvari jer vam taj san poručuje da ste vrlo sputani, da vapite za požudom i strašću i da vam treba mnogo više slobode od one koju imate.

 

Foto: someecards.com, thinkhealthymagazine.com

beogradnocu.com