Beograd, Freestyler, Najave, Splavovi, vesti

Jedna od najpopularnijih pevačica u regionu, atraktivna i talentovana Sara Jo nastupiće na popularnom prestoničkom splavu Freestyler večeras. "Privatno najviše slušam RnB i hip-hop, pa se posebno radujem nastupima na I Love RnB žurci, koje su, možemo reći, postali tradicija. I ove sezone smo pripremili odličan repertoar za sve ljubitelje dobrog provoda i kvalitetne muzike. Vidimo se!" - izjavila je uvek nasmejana pevačica.

Svake srede za dobar muzički odabir koji atmosferu dovodi do usijanja zaduženi su DJ-evi Ike i Prema kao i Dj Architect.  Vidimo se večeras na splavu Freestyler!
freestyler15
freestyler13
Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.
freestyler12
freestyler-amb2

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com