Klubovi, Tilt

Mlada i uvek nasmejana pevačica Sara Jovanović od kako je u novoj vezi, prosto cveta. Iako kažu da kad si nesrećan u ljubavi, menjaš i frizuru, ona se išatirala uprkos svojoj novoj romansi. Opuštenog stajlinga koji vuče na R&B fazon, obilazi klubove među kojima joj je omiljeni Tilt, i to s drugaricama, verovatno, jer dečko, s kojim je u vezi, kako novine tvrde, više od dva meseca, glumac Viktor Savić ima druge planove.

Kako znamo da joj je dečko? Pa objavio je status da su u vezi na svemoćnom Fejsbuku. Komentare za medije nemaju, ali zato uvek možete saznati šta ima novo na njihovim profilima na Fejsu, Tviteru ili Instragramu.. Naravno pod uslovom da su njihovi.

tilt

Fotografisano u klubu Tilt

A kako su "provaljeni"? Viktor Savić retko posećuje gradska dešavanja, ali je nedavno bio na promociji Sarinog novog singla "Mahovina". Upućeni kažu da su se upoznali preko zajedničkih prijatelja, a da ljubav cveta potvrdile su i Sarine komšije.

Osim što u javnosti ne govori o svom ljubavnom životu, ova romansa je utoliko zanimljivija što je glumac pre pet godina bio u vezi sa koleginicom Tamarom Dragičević, inače Sarinom drugaricom. Sara i Tamara su nedavno čak bile zajedno u Budimpešti, na kraćem turističkom putovanju. Sara Jovanović je prošlog proleća raskinula sa odbojkašem Aleksandrom Atanasijevićem, dok je Viktor Savić od devojaka sa javne scene bio u vezi sa koleginicama Mirkom Vasiljević i Borkom Tomović i pričalo se Cecom Ražnatović...

Klub Tilt
Rezervacije na 063 33 33 44
Experience the best nightlife in Belgrade