Beograd, Koncert, Koncerti, Najave, vesti

Saša Matić je zapevao pred beogradskom publikom na dugo očekivanom koncertu u Štark Areni, a publika je njegov dolazak na scenu ispratila gromoglasnim aplauzom. Koncert je započeo pesmom "Ništa ne bih menjao", što je ujedno i slogan koncerta, masa je odmah pala u trans, a hitovi su se samo nizali.

sasa matic

Pevač se potrudio da priredi svojoj vernoj publici pravi spektakl, a pored raznih  koreografija koje su izvodili plesači na bini, dve devojke su na sajli, preko cele arene, stigle na binu.

sasa matic 2

Uz mnogobrojne fanove, u Sašinim dobro poznatim hitovima došle su da uživaju i mnoge poznate lićnosti. Među prvima došli su Aco Pejović sa suprugom, Romana, Mima Karadžić, Maja Berović, Mlađan Dinkić, Sanja Djorđević, Stefan i Viktor Živojinović u društvu Sofije, ćerke Željka Šašića, Bojan Grujić i mnogi drugi. Saši na sceni se pridružila Aleksandra Prijović koja je sa njim izvela pesmu "Zver" .sasa matic 6

sasa matic5

sasa matic4

Pevač je i ovoga puta deo prihoda od oba koncerta usmerio u humanitarne svrhe dečjem odeljenju Instituta za onkologiju, kako je otkrio publici tokom koncerta. I da napomenemo da je večeras drugo veče koncerta za sve one koji nisu uspeli da obezbede ulaznice za prvo veče, koje su brzinom svetlosti rasprodate, očekujemo da se fenomenalni spektakl od sinoć ponovi i da uživate u mnogobrojnim hitovima poput "Nađi novu ljubav" ,"More tuge" , "Ne smem da se zaljubim u tebe".

beogradnocu.com