Magazin

Ako niste u prilici da za doček angažujete profesionalnog šminkera, tu smo mi! Nećemo vas šminkati, ali evo korisnih saveta kako da sami to učinite i to besprekorno.

teatro 44

Ako još uvek niste "potrčali" za trendom nadogradnje trepavica, kupite veštačke. Ako niste vešti u lepljenju istih, vežbajte nekoliko dana ranije. Verovali ili ne, nakon savršenog tena, trepavice su pola dobro obavljenog posla. Šminkeri preporučuju da kupite providni lepak, kako ne biste imali dodatnu muku sa razmazivanjem. Lepak ponesite sa sobom u torbici.

sminkanje-sminka

Ako niste ljubitelj senki, ajlajner je sasvim dovoljan kako biste istakli vaše oči. No, ako ste malo veštiji, zemljani tonovi fantastično idu uz svetle oči dok ljubičaste nijanse ističu kestenjaste.

Industrija-devojke-

Ruž nanesite preko korektora. Dakle, tanak sloj korektora pa nakon toga vaša omiljena nijansa. U skadu sa garderobom, ali i šminkom na očima, odabite boju karmina.

braun devojka13

Iako su šljkice sinonim za Novu godinu, pokušajte da ih izbegnete, naročito ako niste vešti u šminkanju. Umesto njih zasijajte iz popularni hajlajter koji treba da nanesete na gornji deo jagodica, sredinu nosa i predeo između usana i nosa. I naravno ne zaboravite osmeh i dobro raspoloženje... Tim veštinama ne možemo da vas naučimo, to već morate same.

beogradnocu.com