vesti, Žene

Savršen dekolte: Tri vežbe za čvrste grudi!

Da bi vaše grudi bile lepe i zategnute, da ne morate da razmišljate o push-up-ovima ili sličnim napravama kojima ćete podstaći čvrstinu grudi, evo kako da ih zategnete, i to vrlo jednostavno, bez mnogo muke, personalnih trenera i slično.

1. Vežba

Lezite na pod ili strunjaču, na leđa, a nogama se oslonite o tlo. U svaku ruku uzmite po jedan tegić, podignite ruke u visini ramena, raširite laktove i savijte ruke pod uglom od 90 stepeni spuštajući laktove do grudi. Uz izdah, podignite tegiće iznad glave i izravnajte ruke pa se polako vratite u početni položaj. Vežbu radite u tri serije po 10 do 15 ponavljanja. Videćete rezultate već nakon par vežbanja!

2. Vežba

Kleknite na kolena, nagnite se prema napred pa se potpuno ravnih leđa naslonite na dlanove koji su okrenuti prema napred. Gledajte ravno ispred sebe. Uz izdah, polako se spuštajte u sklek, ali tako da laktove držite lagano odmaknute od tela. Noge ostaju u savijenom položaju. Vežbu radite u tri serije po 10 ponavljanja. Ukoliko vam ne uspe odmah, nemojte se nervirati. Najbitnija je upornost. Ostanite smirene i nastavite ka svom cilju.

3. Vežba

Lezite na pod, na leđa, a nogama se oslonite o tlo. U svaku ruku uzmite po jedan tegić, podignite ruke iznad grudi blago savijenih laktova, ali tako da su dlanovi okrenuti jedan prema drugom, a tegići spojeni celom širinom. Polako počnite da širite ruke spuštajući ih sve dok ne budu u visini grudi, a laktove ostavite blago savijene, odnosno pod istim uglom kao i u početnom položaju. Vratite se u prvobitni položaj. Vežbu radite u tri serije po 10 do 15 ponavljanja.

Nemojte se pravdati sebi kako nemate vremena ili tegiće. Ovo će vam zaista oduzeti samo par minuta dnevno, a tegiće mogu da zamene flašice sa peskom! Budite snalažljive!

 

beogradnocu.com