Magazin

Ono što jedete, to ste zapravo. Čuli ste ovo mnogo puta, u poslednje vreme. Međutim i izbor pića može otkriti mnogo toga o vašem karakteru... Pronađite se..

bora-corba1

Vino - Obično ga piju gradske face. Devojke koje žele da izgledaju otmeno, kao i oni koji žele da se ne napiju. Obično ga piju biznismeni, profesori, radnici u bankama..

Pivo - Piju ga pravi muškarci. Obično studenti. Oni kojima nije stalo do tuđeg mišljenja.

Kuvano vino - Uglavnom ga naručuju stranci i starije žene.  Ovo je više stvar navike.

Blaywatch - pice - 12

Votku - Oni koji vole Rusiju, i žele da se napiju. Vole da na njihovom stolu stoji kibla sa flašom, tj. da budu zapaženi.

Đus votku - Uglavnom piju tinejdžeri i devojke koje ne žele da odskaču od društva, ali po pravilu ne uživaju u alkoholu.

Tekilu - Naručuju oni koji su rešili da se napiju te večeri. Da ne pominjemo poznatu kombinaciju, red tekile, red piva, pa tako u krug.

Viski - Piju oni koji žele da ispadnu face, naročito ako ga mešaju sa koka kolom. Oni koji ga naručuju žele da pokažu svoj statusni simbol.

Voda - Vodu u klubovima naručuju oni koji su sa alkoholom preterali prethodnu noć. Ili oni koji žele da ostave utisak da imaju zdrave navike. Da su fini mommci ili dame.

Naravno, ovo su neka nepisana pravila koja u praksi ne moraju biti 100 % tačna.

beogradnocu.com