Kolumne, Razno, vesti

Kada će te devojka 100% ostaviti.

Saznaj kada će te devojka sigurno ostaviti, a da to nisu situacije gde si je prevario sa sestrom, najboljom drugaricom, otputovao iznenada na drugi kontinent, promenio pol i slično.

1. Kada te njeni prijatelji ne gotive  - Kako tekst pesme The Spice Girls kaže “if you wanna be my lover, you gotta get with my friends"... Ovo je jedna velika istina! Dakle, ako te njeni prijatelji ne vole, žao nam je, nema nade! Možeš da se trudiš da je osvojiš koliko god hoćeš, ali ako nisi ostavio dobar utisak na njene drugarice nećeš dugo potrajati.

2. Kada ne razlikuješ samopouzdanje od samouzdizanja - Sve devojke vole momke koji su puni samopouzdanja, koji su uspešni, samouvereni i svesni sebe. Međutim, nemojte preterati sa time i izigravati sopstvenog PR mendažera! Niko ne voli da sluša vaše hvalisanje!

3. Kada si uvek i poptuno dostupan - Lepo je uvek biti tu za devojku, ali kada si uvek spreman da skočiš i pre nego što ona kaže hop, možeš postati dosadan. Ukoliko si tu non-stop ne možeš biti intrigantan, niti joj možeš zagolicati maštu, pa će i prestati da te želi.

 

beogradnocu.com