Magazin

Hostesa je jedno od najpopularnijih zanimanja među mladim devojkama. Naizgled, posao nije težak, provod je zagarantovan, uvek su doterane stvaraju dobre kontakte, još i zarađuju. Međutim, na mnogim forumima glavno je pitanje kako postati hostesa i koje kvalitete osim fizičkog izgleda treba da posedujete.

braun hostese crvene

Budimo surovo iskreni. Ma koliko vam neko pričao drugačije, fizički izgled je na prvom mestu. Ipak, i tu postoje razlike. Pojedinci traže isključivo atraktivne devojke, dok je nekima lepota važnija od samog seksipila. Ipak, morate biti spremni na atraktivno oblačenje u većini slučajeva. Ako niste slobodnog duha, ovo nije zanimanje za vas.

hostese-lepe

Osim što morate biti komunikativni, veoma je važno da budete i snalažljivi. Rad u klubu donosi niz nepredviđenih situacija u kojima se od hostese očekuje brza i promišljena reakcija.

kafana-stara-pesma-hostese

Strpljenje je ključna stvar. Klubove i kafane ne posećuju isključivo ljubazni i strpljivi ljudi, ali zato, hostesa mora biti strpljiva i ljubazna podjednako prema svima.

gradska-kafana--hostese

Nije pravilo, ali, ovaj posao uglavnom obavljaju devojke koje nisu u emotivnim vezama. Ni jedan poslodavac neće trpeti ljubomorne frajere koji ne mogu da podnesu to da je hostesa često poželjnija od ostalih devojaka u klubu. Dakle, dobro razmislite pre nego se olako odlučite da se oprobate u ovom poslu koji, moramo priznati, nije lak.

beogradnocu.com