Ljubav, Seks, vesti, Žene, Život

Saznajte: Da li veza sa starijim muškarcem može biti uspešna.

Bez obzira na opšte prihvaćenu izreku da ‘’prava ljubav godine ne broji’’, moramo ipak razmisliti da li je to zaista tako. Postavlja se pitanje da li uopšte takva veza ima budućnost ili je unapred osuđena na propast? Navešćemo vam par stavki pomoću kojih možete proveriti da li je on vaš idealan partner, bez obzira na godine.

1) Da li imate slične ciljeve?

Pokušajte da date odgovore na sledeća pitanja: da li biste oboje bili za to da se preselite u drugi grad ukoliko bude potrebno; da li želite da održavate kontakte sa širom porodicom; da li ste “kućni tipovi” ili oboje volite raznovrstan društveni život...

2) Starosna i psihološka zrelost

Verovatno ste čuli da se za nekog kaže: “Izgleda mlađi nego što jeste”, ili “tako je mlada u srcu”. Pored stvarnih godina, svako od nas ima i takozvanu “psihološku starost”. Ako je vaš partner dosta stariji od vas, zapitajte se:

- da li ima mlađih ljudi među njegovim prijateljima
- da li volite istu vrstu muzike
- da li voli fizičke aktivnosti
- da li je spontan

Ako iskreno odgovorite na na ova pitanje, moći ćete da sagledate da li odnos između vas dvoje može da bude zadovoljavajući.

3) Da li vam se poklapaju seksualne energije?

Trebalo bi da ste već na početku osetili da li se seksualno podudarate. Bez obzira što mnogi smatraju da je uloga seksa prenaglašena, može biti krucijalna.

4) Da li ste oboje skloni da udovoljavate sebi i svojim prohtevima?

Razmislite o nekim porocima i interesovanjima, kao što su alkohol, kocka, šoping, putovanja, odnos prema novcu. Da li ste uvek u potrazi za nečim zabavnim i spontanim? Da li volite da osetite adrenalin kako struji vašim telom? Ako je odgovor potvrdan, pronađite nekoga ko će voleti ili da u njima učestvuje zajedno sa vama, ili će uživati i ako vi sami uživate bez njega.

5) Šta muškarci stvarno misle o razlici u godinama?

Da li za ljubav zaista ne postoje granice? Odgovor je, prema anketi u kojoj su učestvovali isključivo muškarci: DA. Za njih su godine samo broj.

 

Foto: people.com

beogradnocu.com